Lån

MoreGolf MasterCard

 

MoreGolf MasterCard är ett medlemskort knutet till Golfförbundet. Kortet är ett integrerat betal- och kreditkort som ger bonus och flera olika förmåner. År 2016 bidrog MoreGolf med cirka 13 miljoner kronor till svensk golfsport, bland annat genom inlösta bonuscheckar och genom att kortinnehavarna handlar med kortet. MoreGolf är ett kort som ger tillbaka till golfen.

  • Vänlig kundtjänst
  • Låg kreditränta
  • Flera förmåner och bonusar

Vem kan låna från MoreGolf MasterCard?

Vid ansökan om ett MoreGolf MasterCard, tas en UC upplysning på den som ansöker. För att vara aktuell för detta kort, måste man vara 20 år gammal, och ha en årsinkomst på minst 125 000 kr. Du som kortinnehavare måste också vara medlem av en golfklubb som är ansluten till Svenska Golfförbundet. Du bör inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Hur ser lånprocessen ut?

Du ansöker om ett MoreGolf MasterCard Kreditkort med bonus på kortets webbplats. Denna är mycket lätt att använda, och är på svenska. Informationen framgår tydligt, och är skriven kortfattat. Fullständiga villkor för kortet finns tillsammans med redogörelse för kortets samtliga bonusar, och rabatter. Villkoren är välskrivna, och lätta att förstå. När du ansöker om kortet kommer en kreditupplysning att tas. Blir du som ansöker godkänd i denna kreditupplysning, blir du beviljad sökt kredit. Du får pengarna direkt på kortet, och kortet skickas ut inom ett par arbetsdagar från det att krediten beviljats. Inom två veckor från ansökningen, brukar kort och kredit vara färdigt at

Hur mycket kan man låna?

MoreGolf MasterCard har en maxkredit på 160 000 kr. Det är lämpligt att göra en kalkyl, där man jämför kreditbelopp och återbetalningstid, för att få fram sin månadskostnad, och se så den passar med sin budget. Kreditutrymmet som beviljas, kan variera beroende på den kreditvärdighet som din kreditupplysning visat. Kreditutrymmet beror i övrigt inte på om man är ny kund eller återkommande kund. Olika regler gäller heller inte beroende på vilket belopp som beviljas.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Skuldränta på ett MoreGolf MasterCard är f.n. 15,14%, och rörlig. Om man utnyttjar en kredit på 20 000 kr m är den effektiva räntan 16,04% vid betalning med e-faktura. Beloppet räkas på ett exempel där krediten återbetalas på 12 månader. Om inte hela det utnyttjade kreditbeloppet återbetalas på en gång, ska skulden återbetalas med betalningar månadsvis, om lägst 3% av skulden. Det lägsta beloppet att betala in är 150 kr, och högst skulden på kontot. Kortets aviavgift är 25 kr/månadsfaktura, och 0 kr om du använder e-faktura. Den ordinarie årsavgiften är 295 kr.