Lån

Advisa

 

Advisa grundades 2011 med målsättningen att hjälpa privatpersoner att spara pengar på sina lån. Grundtanken är att ingen ska betala mer än nödvändigt varje månad. Genom sitt arbete hjäper företaget privatpersoner att byta ut eller omförhandla befintliga lån. Sedan starten har över 200 000 människor lagt om sin lån med företagets hjälp, stöd och rådgivning.

  • Tar stort ansvar i förhandlingsprocessen
  • Ger snabb och personlig service
  • Förhandlar med 20 banker

Vem kan jämföra lån med Advisa?

Det är alltid en bra idé att jämföra räntor mellan banker innan man bestämmer sig för att ansöka om lån. Genom att göra det får du en överskådlig bild av vilka erbjudanden som finns tillgängliga för dig som låntagare. Du kan räkna med en snabb och smidig process när du vänder dig till Advisa för att förändra din nuvarande lånesituation.

Hur ser lånprocessen ut?

Du kan räkna med en snabb och smidig process med Advisa. Det första steget i ansökningsprocessen är att fylla i ett formulär. Det tar inte mer än två minuter att fylla i formuläret. Därefter kommer en rådgivare samla in kompletterande uppgifter och förhandla fram ett låneerbjudande. De förslag som inkommit kommer att presenteras av din personliga rådgivare på Advisa och du väljer själv hur du vill hantera förslagen. Om du är nöjd med något av förlagen kan du välja det, men du kan även välja att inte gå vidare med låneansökan. Du får pengar på kontot direkt när alla uppgifter är sammanställda.

Hur mycket kan man låna?

Hur högt lånebelopp som kan beviljas via Advisa beror på flera olika faktorer. När du gör din ansökan görs en bedömning av din nuvarande ekonomiska situation. Därutöver tittar man även på hur kreditaktiv du är. Generellt så brukar banker bevilja 350 000 – 500 000 kr till privatkunder. Bankerna är intresserade av hur din betalningsförmåga ser ut, det vill säga hur stor din disponibla inkomst är varje månad. En annan faktor som påverkar lånebeloppet är din anställningsform.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Återbetalningsprocessen ser olika ut beroende på vilken typ av lån du tagit samt vilken återbetalningstid som du valt. Belopp att betala varje månad skiljer sig med andra ord åt beroende på det upplägg du valt. Därför är det alltid viktigt att tänka igenom syftet med lånet och man behöver så klart inte ta ett större lån än nödvändigt. Ett tips är att diskutera din ekonomiska situation med din handläggare på Advisa för att hitta ett upplägg som passar dig och din plånbok på både lång och kort sikt. Det finns lösningar som passar för alla typer av behov.