Lån

Strandia Finans

 

Strandia Finans grundades 2007 och tillhör gruppen SMS Pengar Norden AB. Företaget, som är baserat i Uppsala, är en av de ledande aktörerna inom snabblån och man har utvecklat en affärsmodell med en säker lånehantering och kunnig kundtjänst. Tanken med företaget är att hjälpa privatpersoner med alla de oförutsedda utgifter som kan uppstå i vardagen.

  • Snabbt svar på din ansökan.
  • Nya kunder betalar ingen ränta på 500 kr.
  • Anonym tjänst utan registrering hus UC.

Vem kan låna från Strandia Finans?

För att göra en låneansökan hos Strandia Finans krävs det att du har fyllt 18 år och är svensk medborgare. En samlad bedömning av din ekonomiska situation görs alltid och därför kan du beviljas ett lån även om du har lån med skuldsaldo sedan tidigare. När du gör din ansökan görs alltid en sedvanlig kreditprövning för att bedöma din återbetalningsförmåga.

Hur ser lånprocessen ut?

Det första du behöver göra är att fylla i ett formulär på nätet. Ansökan till Strandia Finans tar bara några få minuter och i denna får du besvara några enkla frågor. I nästa steg kommer ett antal förslag att presenteras för dig. Du väljer själv hur du vill hantera förslagen som ges dig. På webben kan du jämföra de olika typerna av kreditlån. Med hjälp av kalkylen kan du även enkelt räkna ut hur stor månadskostnad som du räkna med. Så snart som lånet är beviljat får du pengarna direkt in på kontot. Du får dina fakturor via e-post eller via ett diskret brev.

Hur mycket kan man låna?

På Strandia Finans kan man låna pengar i 250 SEK-intervall, del vill säga 6000. 6250 och så vidare. Nya kunder kan låna upp till 5000 kr, det andra lånet kan vara upp till 8000 kr och ett tredje lån på 10000 är möjligt. Företaget erbjuder med andra ord stor flexibilitet vilket passar bra för de oförutsedda utgifter i vardagen. Kanske behöver du pengar för ett tandläkarbesök eller för att byta ut ett kylskåp?

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Ett par dagar efter att du fått ditt lån beviljat av Strandia Finans kommer du att få en faktura på ditt lån. Vid försenad återbetalning får du en påminnelseavgift på 60 SEK. Om betalningen passerar förfallodatum med fem dagar får du en förseningsavgift på125 SEK. Om ytterligare en påminnelse måste skickas utgår en inkassoavgift på 180 SEK. Om du vill lösa ditt lån i förtid kan du kontakta kundtjänst för att få förslag på nya inbetalningsuppgifter. Lånet kan användas för skuldfinansiering och om man har flera smålån kan det löna sig att samla dem under ett och samma tak.