Lån

Lånbutiken.se

 

Lånbutiken.se är en del av Risicum Capital AB och Dollar Financial Group som är ett av de ledande konsumentkreditföretagen i världen. Företaget erbjuder privatpersoner alternativ på lån och strävar efter att vara i världsklass då det gäller kundservice, lånevillkor och prissättning. Man sätter kunden i centrum och erbjuder en rak och tydlig kommunikation och lån utan överraskningar.

  • Enkel och snabb ansökningsprocess
  • Erbjudande presenteras utan dolda kostnader
  • Låntagaren väljer själv återbetalningen ska läggas upp

Vem kan låna från Lånbutiken.se?

Om du funderar på att göra en låneansökan är det det viktigt att jämföra olika låntyper för att hitta välja upplägg som passar dig bäst. På så sätt får du som låntagare en tydlig bild av aktuella erbjudanden. Alla som är myndiga kan ansöka om lån från Lånbutiken.se. En samlad bedömning av din ekonomiska situation utförs alltid och därför kan du beviljas lån trots skulder.

Hur ser lånprocessen ut?

När du gör din ansökan kommer en sedvanlig kreditprövning att göras. Det görs för att bedöma en bild av din återbetalningsförmåga. Du kan välja att ansöka mellan flera olika lånetyper. Dessutom ges du möjlighet att ansöka om både mindre och större belopp. Lånbutiken.se erbjuder även kredit utan säkerhet. Det första steget i din ansökan är att fylla i formuläret online. Ansökan tar bara några ar bara några få minuter . Därefter kommer en rådgivare att förhandla och ta fram ett låneerbjudande. De inkomna förslagen kommer att presenteras för dig och nu väljer du själv hur du vill gå vidare med förslagen som getts dig.

Hur mycket kan man låna?

På Lånbutiken.se kan du låna från 1 000 till 12 000 kr och du kan även låna blancolån. Hur stor lånesumma som kan beviljas avgörs av flera olika faktorer. Vid din ansökan görs en bedömning av hur din ekonomiska situation ser ut. Därutöver tittar man även på din kreditaktivitet. Din disponibla inkomst är även en viktig faktor som påverkar hur mycket pengar du kan låna och man tittar även på din anställningsform.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Hur återbetalningsprocessen ser ut beror på vilket lån du valt och vilken återbetalningstid som du väljer. Hur högt belopp som du betalar tillbaka varje månad avgörs alltså av flera faktorer. Dessutom tillämpar man något som man kallar för “”flexibel återbetalning””. För ett snabblån är återbetalningstiden minimum 61 dagar och maximum 90 dagar. Du behöver endast betala för det uttagna lånet och inte det oanvända kapitalet. Något som är uppskattat av många kunder är möjligheten att betala räkningar med mobilen. På Lånbutiken.se finns alla information man behöver för att lägga upp en återbetalningsplan.