— Okategoriserade —

EverydayPlus

 

Bakom det svenska varumärket EverydayPlus står det finska väletablerade finansieringsbolaget OPR-Vakuus Oy som grundades 2005. Lånet fungerar som en flexibel och lättanvänd digital kredit. En stor pluspoäng är deras kundtjänst som man kan komma i kontakt med genom hela 5 (!) olika kanaler; telefon, mail, Facebook, Instagram och chat, och som dessutom har mycket generösa öppettider.

  • Flexibel digital kredit
  • Kundtjänsten har generösa öppettider
  • Snabb handläggning

Vem kan låna från EverydayPlus?

EverydayPlus är ett privatlån med låg ränta som fungerar ungefär som ett kreditkort – fast utan kort. För att kunna ansöka om ett lån krävs att man är folkbokförd i Sverige, mellan 20-75 år, har en stadigvarande inkomst på minst 120000 kronor per år samt Bank-ID. Man ska också ha en ordnad ekonomi, det går inte att få lån om man har en betalningsanmärkning.

Hur ser lånprocessen ut?

Om du är ute efter pengar idag direkt på kontot kan EverydayPlus vara rätt för dig. Att ansöka om och teckna ett kreditavtal går på bara några minuter, inget pappersavtal behöver signeras och skickas hem, utan du sköter det digitalt på skärmen. Smidigare kan det knappast bli. Efter att du har blivit beviljad din kredit kan du börja utnyttja den omgående. Det är först när du gör ett uttag till ditt bankkonto som du börjar att betala för den, så det bästa är att ta ut precis när du behöver det. Vid varje ansökan görs en sedvanlig kreditprövning men inte hos UC, så ingen annan känner till din låneansökan.

Hur mycket kan man låna?

Hos EverydayPlus kan du låna 20000 kr som är maxbeloppet, minimibelopp är 3000 kr. När man beviljas krediten sätts en uttagsgräns, upp till maxbeloppet. Om du sköter lånet väl, kan du efter en tid ansöka om att höja din uttagsgräns. Kreditutrymmet sätts alltid efter den individuella betalningsförmågan som lånegivaren bestämmer efter kreditprövningen. Utöver räntekostnader tillkommer inga andra uppläggs-, uttags- eller årsavgifter, förutom påminnelseavgifter om man inte kan sköta sin återbetalning eller delbetalning.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Om du inte vill betala tillbaka hela ditt lån hos EverydayPlus på en gång har du möjlighet att delbetala 1/5 varje månad. På din faktura ser du hur mycket som har gått åt till att betala räntan, resten kan du ta ut igen på din kredit. De först 10 dagarna efter uttag betalar du 15% ränta på sms lån, därefter uppkommer en räntefri period. Från och med den andra 30-dagarsperioden och framåt är räntan 5 % per månad. Vid delbetalning tillkommer en månadsränta på 5% på det återstående beloppet på din faktura.