Lån

Easycredit

 

Easycredit är ett av de ledande företagen när det gäller snabba och enkla konsumentkrediter. Företaget har funnit sedan 2006 och har sedan dess hjälpt över 250.000 svenskar med deras privatekonomi. Här kan du låna från 500 kronor upp till 20.000 kronor där de största lånen går att få med en återbetalningstid på ända upp till 5 år.

  • Låna med hjälp av BankID!
  • Få lånebeskedet direkt på skärmen!
  • Personlig kundtjänst 7 dagar i veckan!

Vem kan låna från Easycredit?

Hos Easycredit är det en åldersgräns på 18 år för att få ansöka om lån. Villkoren skiljer sig sedan beroende på hur mycket du vill låna. Det görs alltid en helhetsbedömning av din kreditvärdighet och en betalningsanmärkning behöver inte vara ett hinder för att få en beviljad kredit. Företaget tar alltid hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation före ditt förflutna.

Hur ser lånprocessen ut?

Hos easycredit kan du få en kredit trots betalningsanmärkning. Det finns flera sätt att ansöka om lån på. Det enklaste är att göra det direkt på deras hemsida med hjälp av ett mobilt BankID. Men du kan också ansöka genom att ringa till deras kundtjänst som har öppet alla dagar i veckan. När ansökan har gått igenom tar det max två till tre bankdagar innan pengarna finns på ditt konto. Hemsidan är lätt att navigera på och du kan lätt hitta all information du vill ha innan du bestämmer dig för att ansöka om ett lån. Du får också tillgång till all information om ditt lån via tjänsten “”Mina sidor””.

Hur mycket kan man låna?

Hos Easycredit kan du låna från 500 till 20.000 kronor. Reglerna är olika beroende på vilken summa du väljer att låna. Företaget erbjuder inte smslån utan ränta första gången. De minsta lånen skall återbetalas på 30 till 90 dagar medan lån över 11.000 kronor kan återbetalas på upptill 5 år. Återbetalningstiden varierar också beroende på storleken på lånet. När du är en återkommande kund är ansökningsprocessen enklare än första gången, så då går krediten ännu snabbare igenom.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

När ditt lån från Easycredit är beviljat skickas en faktura ut via e-post med alla betalningsuppgifter. Har du valt ett så kallat årslån så kan du amortera lån via autogiro. För ett lån på 500 kronor är kostnaden 165 kronor och för ett lån på 20.000 kronor är den totala lånekostnaden 14.742 kronor. När du tar ett lån härifrån tillkommer inga övriga avgifter utöver räntan. Detta gör det smidigt att se vad kostnaden för lånet blir. På de mindre lånen under 4.000 kronor finns möjlighet till förlängning genom att betala en förlängningsavgift som finns på fakturan.