Lån

Insplanet.com

 

Är du nyfiken på hur mycket pengar du kan spara om du väljer rätt försäkringsbolag? Verkar det krångligt att jämföra och ringa runt? Insplanet.com är ett bolag som jämför försäkringar åt dig så du slipper göra det själv. Du spar både tid och pengar genom att de letar upp de bästa försäkringserbjudandena för just dig.

  • Du sparar en massa dyrbar tid.
  • Du sparar pengar.
  • Du slipper göra allt arbete själv.

Vilka försäkringar jämför insplanet.com?

Vill du undersöka vilket av alla svenska försäkringsbolag som är förmånligast för just dina behov? På Insplanet.com fyller du i alla uppgifter lätt och enkelt och sedan klickar du bara iväg formuläret och får svar på 30 sekunder. Du ser direkt alla bolag och exakt hur mycket din försäkring skulle kosta. Du kan jämföra försäkringar för din bil, ditt hem, ditt företag och mycket annat.

Vad kostar det att jämföra försäkringar?

Att jämföra försäkringar här är helt kostnadsfritt. Du betalar alltså inget extra för att insplanet gör jobbet åt dig. Däremot får Insplanet.com en viss provision av försäkringsbolaget du sedan tecknar kontrakt med men du betalar alltså inget extra och det kan vara skönt att veta. Du har även 14 dagars ångerrätt om du känner att du kanske inte gjort det bästa valet ändå och vill byta till nåt annat. I snitt sparar kunderna hos Insplanet 1200 kr per år på att låta detta företag göra grovjobbet. En halv miljon kunder kan inte ha fel – låt insplanet göra jobbet åt dig!

Olika typer av försäkringar

Du kan jämföra flera olika typer av försäkringar hos insplanet.com. Framförallt bilförsäkring är en viktig fråga för många hushåll då bilen kan vara en rejält stor kostnadsslukare och det kan skilja rejält mellan olika bolag när man ska försäkra den. Men även hemförsäkring är också en sak som är rätt tråkig att sätta sig ner att räkna på och då kan Insplanet lyfta det oket från dina axlar och göra arbetet lättare.

Företagsförsäkringar

Att försäkra sitt företag finns det visserligen ingen lag på men det är ack så trist när man väl sitter där med skadad eller förlorad egendom eller ännu värre saker. Det finns flera olika delar i en företagsförsäkring men ett av de viktigaste är egendomsskydd som täcker skador på och förlust av materiella tillgångar. Andra delar av företagsförsäkringen kan bestå av t. ex. avbrottsskydd, ansvarsförsäkring, rättsskyddsförsäkring, tjänstereseförsäkring och krisförsäkring. Se till att ha ditt företag skyddat för alla eventuella händelser. Jämför och skaffa din försäkring genom Insplanet.com. Det kostar dig ingenting.