Lån

APP Finans

 

APP Finans är en del av företaget 3B Kapital AB som startades 2008 i Varberg. Företaget är registrerat hos finansinspektionen och följer dess regler när det gäller utlåning. Hemsidan är enkelt utformad där du snabbt får en överblick över den totala kostnaden för ett lån. Företagets vision är att hjälpa individer som hamnat i en tillfällig ekonomisk kris.

  • Godkänt lån betalas ut inom 24 timmar.
  • Kundservice via telefon, chat och e-post.
  • Använder inte UC!

Vem kan låna från APP Finans?

För att få låna hos APP Finans krävs att du är en myndig person på minst 20 år. Du måste också ha en fast inkomst på minst 150.000 kronor samt vara svensk medborgare. Grundregeln är att de inte accepterar betalningsanmärkningar men det görs alltid en helhetsbedömning av den sökandes ekonomi. Med andra ord: har du en trygg inkomst behöver inte en betalningsanmärkning vara ett hinder!

Hur ser lånprocessen ut?

Hos APP Finans gör du din ansökan direkt på hemsidan. Redan på startsidan ser du alla lånealternativ och dess totala kostnad. Efter ansökan får du ett SMS eller mail för att kunna logga in och ändra dina uppgifter. Efter en godkänd ansökan kan du antingen skriva under ditt skuldebrev med hjälp av BankID eller få det hemskickat med post för underskrift. När väl skuldebrevet är underskrivet hanteras utbetalningarna varje vardag mellan klockan 10.00 till 14.00 och utbetalningen sker inom 24 timmar. Det kan vid en första anblick vara en lång process för att få pengar insatta på ditt konto, men samtidigt känns det som en säker lösning.

Hur mycket kan man låna?

Hos APP finans kan du låna från 1000 kronor upp till 5000 kronor. Reglerna och räntorna är de samma oavsett om du är ny eller återkommande kund. Det som skiljer sig är den effektiva räntan beroende på vilket belopp du väljer att låna från företaget. Den effektiva räntan blir lägre ju högre belopp du väljer. Den exakta lånekostnaden ser du först på det skuldebrev du får att signera efter det att din ansökan gjorts!

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

När du lånar hos APP Finans har du en återbetalningstid på 30 dagar på ditt lån. På din faktura ser du exakt vilket belopp och procent på räntan som du skall betala. Någon möjlighet till förlängning av lånet finns inte utan hela summan inklusive ränta kommer på din första faktura. På fakturan ser du också vilket plusgirokonto du skall betala till samt vilket OCR-nummer du skall ange. Om du har frågor angående återbetalningen kan du alltid kontakta kundtjänst per telefon, chat eller e-post. De har öppet varje vardag mellan klockan 9 och 16. Fredagar stänger de klockan 15.