Lån

MoneyGo

 

MoneyGo AB är en långivare som funnits i Sverige sedan 2010. Företagets affärsidé är att på ett enkelt sätt erbjuda bra lån till många samt att finnas där när lånebehovet uppstår. De har en högre gräns för maximalt lånebelopp än många andra liknande aktörer, du kan låna från 5 000 och ända upp till 100 000 kr.

  • Låna upp till 100 000 kr
  • Låg ränta
  • Låg månadskostnad

Vem kan låna från MoneyGo?

Innan du blir beviljad lån hos MoneyGo gör företaget en vanlig uc kontroll. Vad är uc kontroll, undrar du kanske. Det innebär helt enkelt att de kontrollerar att du har förmåga att betala tillbaka lånet. För att få ett lån hos denna kreditgivare får du inte ha någon betalningsanmärkning och du måste ha en deklarerad inkomst. Du måste även vara myndig och folkbokförd i Sverige.

Hur ser lånprocessen ut?

Det smidigaste är att ansöka om ett lån direkt på hemsidan. Detta är givetvis det snabbaste alternativet och hemsidan är lättnavigerad och enkel att förstå. Hos MoneyGo kan du dock även skriva ut en ansökan och posta. Detta skiljer dem från många andra företag i branschen och möjligheten uppskattas av vissa kunder. När din låneansökan blivit beviljad går det mycket snabbt att få utbetalningen. Du får vanligen pengarna på ditt bankkonto redan samma dag som de mottagit ett komplett avtal. Lånet är utan bindningstid och du kan alltså när som helst betala in hela din skuld utan att några extra avgifter tillkommer.

Hur mycket kan man låna?

Hos MoneyGo kan du låna upp till 100 000 kr utan säkerhet och utan att du behöver uppge vad du ska använda pengarna till. Lägsta lånebelopp är 5 000 kr. Det är samma regler som gäller oavsett om det är första gången du lånar eller om du lånat av dem tidigare. Om du behöver mer pengar kan du även ansöka om ett nytt lån även om du fortfarande betalar av på ett annat.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

För lån upp till 30 000 kr kan du välja en återbetalningstid på maximalt 6 år och på högre lån är gränsen 12 år. Din amortering dras från ditt bankkonto i slutet av varje månad, så du behöver bara se till att pengar finns på kontot. Du kan när som helst kontakta MoneyGo för att höja dina månadskostnader och på så sätt betala klart lånet snabbare. Räntan är individuell och ligger på 5,8 – 19,8%. Det tillkommer även en uppläggningsavgift på 475 kr och en administrationsavgift på 20/30 kr per månad.