Lån

GoodCash

 

GoodCash är ett företag som fokuserar på den ekonomiska framtiden i stället för den ekonomiska historiken. Genom att göra det kan låneinstitutet bevilja lån även om du har en tidigare betalningsanmärkning. Företaget har dessutom arbetat fram en affärsmodell som syftar på att låneansökan ska vara enkel och smidig att genomföra och man strävar efter att vara lättillgängligt alternativ till storbankerna.

  • Låna upp till 30 000 kr trots betalningsanmärkning.
  • Förmånlig ränta och utan avgifter.
  • Ett helsvenskt alternativ.

Vem kan låna från GoodCash?

Alla privatpersoner kan ansöka om lån via GoodCash. När du gör din ansökan kommer en sedvanlig kreditprövning att göras. Genom att göra den så bedöms din återbetalningsförmåga. Du väljer vilket lån som passar dig bäst. Kanske behöver du ett blanco lån? Det, och flera andra låntyper kan du ansöka om hos aktören. Du kan självklart ansöka om både större och mindre belopp.

Hur ser lånprocessen ut?

Du kan göra din låneansökan snabbt och enkelt direkt på webben. Här fyller du i dina personuppgifter och därefter får du besvara några enkla frågor. Däremot kommer du aldrig behöva svara på vad du vill använda lånet till, men en vanlig anledning till att långa pengar via GoodCash är att lösa dyra smålån eller andra krediter. På webben finns det steg-för-steg beskrivningar som berättar hur din ansökan går till. Låneprocessen är snabb och smidig och du behöver inte vänta länge på att bedömningen ska bli klar. Om du är kreditvärdig och din ansökan blir beviljad har du pengarna på ditt konto inom ett dygn.

Hur mycket kan man låna?

På GoodCash finns möjlighet att välja mellan tre olika lånebelopp. Det lägsta är 5000, nästa lånebelopp är 15000 kr och det högsta är 30000kr. Innan du gör din ansökan kan du räkna ut hur stort disponibelt belopp du behöver för att på så sätt hitta en lånesumma som passar just din ekomiska situation. Om det skulle vara så att du känner att du lånat för lite pengar är det möjligt att ansöka om en höjning av lånesumman.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

När du tar ditt lån görs givetvis även en återbetalningsplan. Avbetalning sker vanligtvis månadsvis via autogiro. Hur stort belopp som du ska betala beror på hur stor kredit du valt att använda, samt hur lång din återbetalningstid är. Många som ska betala av skulder kan tjäna på att slå ihop flera lån till ett. Det kan också känns tryggt att få alla poster samlade i en och samma inbetalning. Om du har frågor om återbetalning och effektiv ränta kan du kontakta GoodCash för att få ytterligare information om återbetalningen av ditt lån.