— Okategoriserade —

Onea

 

Onea.se ingår i 4finance Group som är en av Europas största och snabbast växande företag för mindre konsumentkrediter. I Sverige har man varit aktiva sedan 2008 och är idag en av landets ledande aktörer. Företaget har satt integritetsskyddet i främsta rummet och man använder toppmodern kryptering för att hålla kunders uppgifter säkra. Snabbt, bekvämt och ansvarsfullt och nyckelorden för företaget.

  • Möjlighet att betala mindre när du behöver det.
  • Enkelt att utöka lånet.
  • Möjlighet att göra förtida återbetalning

Vem kan låna från Onea?

Alla som över 20 år, innehar svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och bankkonto i svensk bank kan göra ansökan om flexibelt lån på Onea. Företaget gör en samlad bedömning av din ekonomiska situation. Det viktigt att jämföra olika låntyper för att hitta det ekonomiska upplägg som passar dig bäst och du kan få hjälp av handläggarna att hitta ett bra upplägg.

Hur ser lånprocessen ut?

Ibland kan man behöva pengar omgående och Onea erbjuder lån samma dag. När du gör din ansökan genomförs en en sedvanlig kreditprövning. Det görs för att få en bild av din återbetalningsförmåga. Vid din ansökan kan du givetvis välja mellan en rad olika lånetyper. Dessutom kan du ansöka om både mindre och större belopp. Det första steget i din ansökan är att fylla i formuläret online. Att besvara frågorna tar bara några få minuter. Därefter kommer en rådgivare och ta fram ett lånerbjudande till dig. Du väljer själv hur du vill hantera förslagen som inkommit och du har snart pengarna på ditt konto.

Hur mycket kan man låna?

Flera saker påverkar hur stort belopp du kan låna. Onea tittar till exempel på din betalningsförmåga, det vill säga hur hög din disponibla inkomst är varje månad. En annan faktor som påverkar lånebeloppet är din anställningsform. Genom att jämföra olika alternativ av internetlån kan du hitta en modell som passar just dig. Du kan även söka lån med en partner för att så sätt öka chanserna till att lånet kommer att beviljas.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Tänk på att olika typer av lån på Onea har olika återbetalningskrav och räntor. På företagets hemsida finns en lånekalkyl där du enkelt kan jämföra olika lån med varandra och hitta ett internetlån som passar din ekonomiska situation. Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer vilket är en fördel men självklart tas förseningsvgifter ut om inbetalningen skulle vara försenad. Det är möjligt att betala med kreditkort. Det ges även möjlighet att skjuta fram ett förfallodatum genom att betala en så kallad ”förlängningsränta”. Det är möjligt att skjuta fram förfallodatum för en delbetalning av lånet med totalt 30 dagar