Lån

Snabbfinans

 

Fokus hos långivaren Snabbfinans är att erbjuda privatkunder snabba och säkra lån. Här kan man ta ett snabblån på upp till 40 000 kronor, något som är bra om man får lite större oförutsedda utgifter. Företaget är bra på att ta till vara kundernas åsikter och på så sätt hitta nya och ännu bättre lånelösningar.

  • Erbjuder delbetalning på tolv månader
  • Återkommande kunder kan låna 40 000 kronor
  • Snabb utbetalning

Vem kan låna från Snabbfinans?

För att kunna bli beviljad ett lån hos Snabbfinans måste du vara minst 20 år gammal och folkbokförd i Sverige. Du får heller inte ha några betalningsanmärkningar eller ett tidigare pågående lån hos företaget. Din taxerade inkomst måste också vara mins 150 000 kronor före skatt. Denna långivare erbjuder inte lån utan kreditkontroll, en sådan görs alltid i samband med att du ansöker om lån.

Hur ser lånprocessen ut?

När du vill ansöka om ett lån hos Snabbfinans fyller du enkelt i ansökningsformuläret på hemsidan. Där anger du hur mycket du vill låna och hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka ditt lån. Genom att dra i det olika reglagen på hemsidan kan du enkelt se lån med lägst ränta. Du får svar via sms på om din ansökan har beviljats. Pengarna betalas sedan ut samma dag om du är kund hos SEB. Är du kund hos en annan bank betalas pengarna ut direkt förutsatt att din ansökan blivit godkänd klockan 13.30. I annat fall betalas pengarna ut nästkommande vardag.

Hur mycket kan man låna?

Snabbfinans erbjuder lån upp till 40 000 kronor. Det är dock inte möjligt att låna 40000 direkt om man är ny kund. För att göra detta måste du vara återkommande kund. Nya kunder kan endast låna upp till 25 000 kronor. Det lägsta lånebeloppet man kan beviljas är 1 000 kronor. Det gör att denna långivare är bra att vända sig till oavsett om man behöver ett litet tillskott eller ett lite större.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Hos Snabbfinans har du möjlighet att dela upp din återbetalning på flera månader, även vid små lånebelopp. Detta påverkar naturligtvis lånekostnaden men kan ändå vara ett alternativ om du vill vara säker på att kunna betala tillbaka. Din faktura får du till den mejladress som du angett i din ansökan. Eftersom du får fakturan digitalt blir det extra enkelt att betala via mobilen. Vad ditt lån kommer att kosta ser du i samband med att du tecknar det. Snabbfinans är en flexibel långivare som passar både den som vill låna någon tusenlapp och den som vill låna lite mer.