Lån

Re:member

 

Bakom Re:member står två stora aktörer: svenska Swedbank och en brittiska banken Barclays Bank. Om du inte känner till Barclays sedan tidigare kan vi berätta att det här är ett Europas största kreditkortsföretag. Företaget är en del av EnterCard som återfinns på den svenska, norska och danska marknaden. Affärsmodellen rymmer så väl kreditkort som privatlån.

  • Kreditkortet är giltigt på 34 miljoner platser
  • Ingen årsavgift och individuell ränta
  • Upp till 8 veckors räntefri kredit

Vem kan låna från Re:member?

För att få ansöka om lån måste du vara 18 eller äldre. Dessutom måste du tjäna minst 120 000 kronor om året.Det är alltid en bra idé att jämföra lånevillkoren innan man bestämmer sig för att ansöka om lån. Du kan räkna med en snabb och smidig process när du lånar pengar från Re:member. Dessutom ges möjlighet att låna pengar utan säkerhet.

Hur ser lånprocessen ut?

Det första steget i din ansökan till Re:member är att fylla i ett formulär på webben. Ansökan tar inte lång tid och i nästa steg samlas in kompletterande uppgifter in och ett lånerbjudande tas fram. En samlad bedömning av din ekonomiska situation görs alltid och därför kan din låneansökan beviljas. Vid din ansökan av Re:member privatlån görs även en sedvanlig kreditprövning. På så sätt bedöms återbetalningsförmåga bedömas även på lite längre sikt. Du kan välja att ansöka mellan flera olika lånetyper och dessutom kan du ansöka om både små och stora belopp. Pengarna finns normalt på ditt konto några dagar efter ansökan godkänts.

Hur mycket kan man låna?

Re:member ger dig möjlighet att låna 10 000 – 350 000 kronor. Något som påverkar hur högt belopp du kan låna är din betalningsförmåga, med andra ord hur hög din disponibla inkomst är varje månad. En annan faktor som påverkar lånebeloppet är din anställningsform. Din disponibla inkomst är även en viktig faktor som påverkar hur mycket pengar du kan låna. Om du ansöker om Re:member kreditkort tittar man även vilken typ av anställningsform som du har.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Vid varje betalningstillfälle gör du en amortering på ditt lån samt en räntebetalning. Räntan avgörs av den kreditbedömning som görs i samband med din ansökan till Re:member. Den maximal återbetalningstiden är 12 år. Om du vill ha en höjd kreditgräns kan du kontakta en handläggare för att diskutera fram en lösning. Om du väljer att betala in en större summa än det vanliga månadsbeloppet så kommer dina kostnader de kommande månaderna inte att förändras, däremot sker en förändring i återbetalningstiden. Önskar du att slutbetala ditt privatlån i förtid går det att genomföra utan att betala några extra kostnader.