Lån

Meddelandelån

 

Ända sedan 2006 har Meddelandelån erbjudit sina kunder snabba lån. De var med andra ord en av de första aktörerna att kliva in i branschen och de har sedan hållit sig kvar med bravur. Hos företaget kan du låna allt från några tusenlappar till lite större summor och få in pengarna på kontot snabbt, även på helger.

  • Enkel ansökan online
  • Pengarna på kontot inom 15 minuter
  • Utbetalning på kvällar och helger

Vem kan låna från Meddelandelån?

För att en låntagare inte ska hamna i ekonomiska svårigheter tillämpar Meddelandelån ansvarsfull kreditgivning. Detta innebär att du måste vara minst 20 år, vara utan betalningsanmärkningar, ha en fast svensk adress, ett svenskt personnummer och ha ett mobiltelefonnummer. Man använder sig dock inte av Uc koll för att ta kreditupplysning. Uppfyller du alla dessa kriterier kommer du med största sannolikhet att beviljas ett lån.

Hur ser lånprocessen ut?

För att ta ett lån på Meddelandelån går du in på deras hemsida och fyller i en låneansökan. Du får sedan besked om ditt lån beviljas omedelbart. Är lånet beviljat betalas pengarna ut på ditt konto inom 15 minuter. Positivt med detta låneföretag är att du kan ta lån på helgen och på kvällar, inte alla långivare erbjuder den möjligheten. Den snabba handläggningen gör att detta är ett perfekt lån att ta när du snabbt behöver extra pengar på kontot. Tänk dock på att alltid låna ansvarsfullt och inte låna om du inte är säker på att du kan betala tillbaka.

Hur mycket kan man låna?

På Meddelandelån kan du låna summor från 3000 kr upp till 10 000 kr. När du lånar från 8000 kr och uppåt kan du förlänga lånetiden till tre månader, annars är det två månaders återbetalningstid som gäller. Oavsett om du betalar tillbaka på två eller tre månader gör du en återbetalning per månad, din återbetalning delas med andra ord upp jämt över månaderna. Att man erbjuder lite längre återbetalningstider är positivt eftersom det gör det enklare att betala tillbaka.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Vid lån hos Meddelandelån betalar du en avgift och ränta på ditt lån. Exakt vilken din kostnad kommer att bli ser du enkelt när du tecknar ditt lån. Kostnaderna mellan de olika lånen skiljer sig nämligen en del. Om du till exempel lånar 3000 kronor blir din sammanlagda lånekostnad 4600 kronor. För ett lån på 10 000 kronor betalar du 11 900 kronor om du väljer att betala av på två månader. Innan du lånar bör du tänka över vilken återbetalningstid du behöver. Ibland kan det vara klokt att betala av på längre tid även om kostnaden blir högre.