Lån

Marginalen Bank

 

Marginalen Bank bildades 2010 och är en etablerad aktör på lånemarknaden med över 300.000 kunder. Företaget erbjuder förutom lån, både sparkonton samt kreditkort. Bankens affärsidé är att skapa tid och möjligheter för personer genom att förenkla den ekonomiska vardagen. Banken erbjuder även ett så kallat omstartslån för dig som behöver en ny start på din ekonomi.

  • Erbjuder omstartslån!
  • Låna upp till 350.000!
  • Erbjuder försäkringsskydd på lånet!

Vem kan låna från Marginalen Bank?

För att ansöka om privatlån hos Marginalen Bank måste du vara minst 20 år och folkbokförd i Sverige. Du måste dessutom ha en årsinkomst på minst 150.000 kronor. Om du har en sämre uc kreditvärdighet så erbjuder banken även ett omstartslån. Villkoret här är att du har en årsinkomst på minst 200.000. Kravet på omstartslånet är också att du löser skulder hos kronofogden med pengarna.

Hur ser lånprocessen ut?

Att ansöka om lån från Marginalen Bank gör du enkelt direkt på bankens hemsida. Du fyller enkelt i belopp och önskad återbetalningstid. Du kan till och med ändra räntesatsen i kalkylatorn så du ser vad ett lån kommer att kosta dig beroende på vilken ränta banken erbjuder! När du fyllt i ansökan legitimerar du dig med BankID. Har du inget BankID kan du även välja att få skuldebrevet hemskickat till dig för underskrift. Du får besked direkt på skärmen om ditt lån har gått igenom. Banken gör sedan en kontoöverföring till det konto du angivit, och du har pengarna inom 3-5 bankdagar.

Hur mycket kan man låna?

Hos Marginalen Bank kan du låna från 25.000 kronor upp till 350.000 kronor utan säkerhet. Efter en kreditupplysning sätts räntan helt individuellt efter just dina förutsättningar. Som befintlig kund har du alltid möjlighet att öka ditt aktiva lån om ett behov skulle uppstå. Om du ansöker om Marginalen omstartslån är minsta summa du kan låna 100.000 kronor. Villkoret här är att du måste lämna en bostad som säkerhet och du kan belåna upp till 85 procent av värdet på denna.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Du kan själv välja om du vill återbetala ditt lån från Marginalen Bank via faktura eller autogiro. Tänk på att det tillkommer en fakturaavgift om du väljer det första alternativet! Betalning skall vara banken tillhanda senast den 28:e varje månad. Du när när du vill göra en extra inbetalning på ditt lån och du kan även lösa hela lånet i förtid utan några extra kostnader. Banken erbjuder även låneskydd som du kan teckna. Detta skyddar dig om du skulle bli sjuk eller arbetslös och får svårigheter att betala av på ditt lån.