Lån

Lendo

 

Sveriges ledande låneförmedlare som funnits sedan 2007. Lendo förenklar låneprocessen genom att samla alla låneerbjudanden på ett och samma ställe! Endast EN kreditupplysning görs, och du kan i lugn och ro jämföra olika bankers räntor och erbjudanden för att du ska få bästa möjliga villkor. Du ansöker enkelt på deras hemsida eller via telefon med hjälp av deras erfarna lånehandläggare.

  • Endast en kreditupplysning.
  • Låna även med betalningsanmärkningar.
  • Effektiv lånehandläggning.

Vem kan låna från Lendo?

Är det möjligt att få lån utan fast anställning ? För lån upp till 30.000:- så är det inte ett krav hos Lendo att du har en fast anställning, utan du kan arbeta extratimmar, ha ett vikariat eller vara provanställd samt ha en årsinkomst på minst 100.000:-/år . Vid en tidsbegränsad anställning skall du ha minst 6 månader kvar av din anställningstid.

Hur ser lånprocessen ut?

Du ansöker enkelt via Lendos hemsida. När du skickat in ansökan så tas endast en kreditupplysning på dig samtidigt som Lendo skickar ut din låneförfrågan till alla banker de samarbetar med. Du uppdateras kontinuerligt via sms och ””mina sidor””. När du valt bästa låneerbjudande för dig så skickas ett skuldebrev till dig för att skriva under antingen per post eller med e-legitimation. Låneprocessen är snabb och enkel. Pengarna betalas ut inom ett par dagar efter signerat skuldebrev. Att använda Lendo är kostnadsfritt och du kan närsomhelst förtidslösa ditt lån, när det sker så elimineras också din bindningstid. Testa idag och slipp förhandla på egen hand med bankerna.

Hur mycket kan man låna?

Får man låna 5000 kr utan fast inkomst? Svaret är JA! Lendo möjliggör att personer med betalningsanmärkningar kan låna upp till 150.000:- förutsatt att du inte haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste sex månaderna. Vid lån över 30.000 krävs en fastanställning. För samtliga låneansökningar är ett grundkrav att du skall ha varit folkbokförd och skriven i Sverige under minst ett år. Samtliga krav är satta av bankerna som finns med som samarbetspartners.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Lendo beskriver att återbetalningsprocessen oftast görs genom månadsvisa betalningar till den bank du lånat av. Räntor och andra avgifter är kostnader som tillkommer förutom själva amorteringen. Räntorna är individuellt satta och avgifterna är baserade på bland annat hur en väljer att betala. För att minska omkostnaderna rekommenderas att betala på nätet via din internetbank och välja e-faktura. Du kan närsomhelst lösa lånet i förtid även om du skulle ha flera år kvar på lånet. Du kan också när du vill betala in extra på ditt lån och genom det förkorta återbetalningstiden.