Lån

Kredit365

 

Kredit365 drivs av Folkefinans AS Norge Filial Sverige. De bedriver mikrolånverksamhet i Sverige. Företaget är en av de ledande aktörerna inom sms-lån och snabblån. Lånegivaren står under tillsyn av Finansinspektionen och har licens från det norska Finansdepartementet och har tillstånd att driva finans- och kreditverksamhet. Det finns möjlighet för privatpersoner att låna från 1000 kr upp till 5000 kr.

  • Generösa öppettider
  • Snabb service
  • Gör individuella bedömningar

Vem kan låna från Kredit365?

Hos Kredit365 har du möjlighet att få låna pengar direkt på kontot med betalningsanmärkningar. De grundläggande villkoren är att man ska vara folkbokförd i Sverige, ha betalningsförmåga, samt ha enligt föregående års deklaration ha haft en taxerad inkomst som överstigit 20 000 kr. Den som ansöker om ett lån måste också vara över 18 år gammal för att det ska kunna beviljas.

Hur ser lånprocessen ut?

Kredit lån med betalningsanmärkning ansöks helt kostnadsfritt på företagets hemsida. Kredit365 har en snabb service, och mycket generösa öppettider vilket gör att ansökan går fort. Ansökan kan ske dygnet runt men utbetalning sker under företagets öppettider. Vid eventuella frågor är kundservicen snabb, och vid godkänt lån sker utbetalningen omedelbart. Pengarna får du direkt in på ditt anmälda konto. Hemsidan är mycket enkel, allt text är på lättläst svenska och är tydligt formulerad. Villkoren för lånen finns i samband med ansökan om lån, samt separat angivna. Det finns även en sida med svar på vanliga frågor där du kan få snabba svar.

Hur mycket kan man låna?

Som kund hos Kredit365 kan du som privatperson maximalt låna 5000 kr. Det minsta lånet du kan låna är 1000 kr. Samma regler gäller för alla belopp. Återkommande kunder kan få något lägre avgifter vid flera lån hos företaget. Om du haft ett lån hos företaget, och behöver ansöka om ett nytt, kan du inte göra detta förrän det gamla lånet är helt slutbetalat, och pengarna registrerats i företagets system.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Hos Kredit365 finns möjligheten att betala med sms. Du får alltid minst 30 dagar på dig att betala tillbaka lånet. Innan förfallodagen ska lånebeloppet i sin helhet, samt företagets avgifter, vara betalda. Om du till exempel lånar 3000 kr, kommer det totala beloppet att betala tillbaka vara 3639 kr om du är återkommande kund. Om du betalar tillbaka inom utsatt tid tillkommer inga ytterligare avgifter. Om du inte betalar i tid, tillkommer månatlig dröjsmålsränta om 2,5 %. En påminnelseavgift om 60 kr tillkommer också, samt förseningsavgift på 120 kr och inkassokostnad på 180 kr.