Lån

Creditstar

 

Creditstar har varit en internationell koncern enda sedan år 2006, och har sedan dess kunnat erbjuda finansiella produkter, som lån. Deras lösningar är mycket bekväma, lättförståeliga och flexibla. Detta för att kunna uppfylla så många kunders behov och förväntningar som möjligt. Företaget har en policy om ansvarsfull utlåning, och har en mycket effektiv och snabb kundtjänst.

  • Snabb utbetalning
  • Möjlighet att förlänga lånetiden
  • Individuell kreditbedömning

Vem kan låna från Creditstar?

Hos Creditstar kan du få lån utan jobb. Du som ansöker måste ha ett registrerat mobilnummer, och vara minst 18 år gammal. Du måste också ha giltig ID-handling, samt vara bosatt i Sverige för att kunna låna. Du måste också kunna identifiera dig via internetbanken, samt bli godkänd i företagets individuella kredit- och bedragningsgranskningskontroll. Du behöver också ha en fast, årlig inkomst.

Hur ser lånprocessen ut?

Du gör en låneansökan hos Creditstar, på deras webbsida. Här måste du ha registrerat ett konto. Detta görs i början av låneansökningsprocessen. Hela processen tar ungefär 10 minuter att genomföra. Om du redan är kund, behöver du bara fylla i ansökan om nytt lån. Detta görs genom att välja önskat lånebelopp, och återbetalningsperiod på webbsidan. Sedan tar ansökningen bara några minuter. Dina uppgifter kontrolleras, och vid godkänt lån, tar det oftast bara 15 minuter innan pengarna är överförda till meddelat konto. Ibland behöver företaget få in kompletterande uppgifter från dig som sökande kund. Då kommer kundtjänsten ta kontakt med dig.

Hur mycket kan man låna?

Hos Creditstar kan du låna likvidbelopp, det vill säga belopp som du kan betala tillbaka inom rätt tid. Det finns möjlighet att låna både små och stora belopp. Som förstagångskund hos företaget kan du låna upp till 5000 kr. Som återkommande kund, med tidigare betalade lån, kan du låna upp till 30 000 kronor. Det är samma regler som gäller för samtliga lånebelopp, oavsett om de är höga eller låga.

Hur ser återbetalningsprocessen ut?

Det är lätt att amortera hos Creditstar. Det finns även möjlighet att återbetala hela lånet i förtid. Återbetalningarna görs vanligen baserade på den översikt för lånesaldot som skickas till låntagaren före planerat amorterings- eller återbetalningsdatum. När du ansöker om lånet, kan du själv välja en lämplig återbetalningstid. Vid återbetalningarna är det viktigt att ange rätt referensnummer. Om det saknas möjlighet att betala, finns det möjlighet att förlänga lånet mellan 5-30 dagar, om detta görs innan förfallodatum. För detta tillkommer dock kostnader. Om inte detta är en möjlighet, behöver låntagaren kontakta kundtjänsten.